Poate ca ideea unui tort traditional de nunta nu te incanta foarte mult sau poate vrei sa te indepartezi putin de clasicul tort de nunta; oricare ar fi alegerea ta, trebuie sa stii ca acesta nu este obligatoriu. Ba chiar, in ultima perioada, foarte multe mirese au optat pentru inlocuirea tortului de nunta cu altceva. Citeste in continuare pentru a afla care sunt alternativele unui tort traditional de nunta.
Turnuri din briose - cele mai populare si mai distractive alternative, colorate, frumos decorate si personalizate. Daca vei alege aceasta optiune, le vei oferi invitatilor tai optiunea distractiva de a-si alege propria briosa perfect finisata, in locul unei mici parti din tort. Daca iti doresti, ai putea chiar sa alegi ca ultimul etaj sa fie un mic tort, pentru a putea face clasica poza a celor doi miri incercand sa taie prima felie de tort impreuna.
Masa de deserturi - o optiune la fel de populara, atragatoare si distractiva ca turnurile din briose. Uimeste-ti invitatii cu o masa de deserturi frumos decorata si bogata in dulciuri, de la briose, mici tortulete, bezele, macarons si pana la bomboane de ciocolata, acadele, bomboane si dropsuri colorate din fructe.
Cake pops - cunoscute si ca trufe de tort pe bat. Isi au originea in America, s-au raspandit peste tot si in Marea Britanie au devenit extrem de populare printre iubitorii de torturi. Nu doar ca aceste mini-torturi pe bat iti vor oferi posibilitatea de a le decora cum iti doresti si in ce culori iti doresti, dar pot fi si niste marturii de nunta foarte frumoase.
Cheese Cake - faimosul tort cu branza al britanicilor, aromat, cremos si perfect pentru toti, chiar si pentru cei carora nu le plac dulciurile foarte mult. Poti decora tortul cu fructe si flori si poti adauga, langa tort, castronele cu toppinguri (de fructe de padure, de capsune, de ciocolata sau frisca) din care sa-si aleaga fiecare invitat toppingul preferat.
Turn de prajituri macarons - asemanator cu turnul din briose. Delicioase si aromate, aceste mici prajiturele pot veni in orice culoare si cu diverse arome: ciocolata, fistic, cafea, cocos, scortisoara, trandafir, zmeura, vanilie sau visine.
Tortulete cu crema de unt - torturile traditionale de nunta sunt acoperite cu fondant. Din pacate, un astfel de tort este destul de scump si de aceea, multe mirese opteaza pentru un tort acoperit cu crema de unt. Aceasta delicioasa crema va oferi tortului un aspect mai putin rigid, iti va permite sa creezi incretituri, volanase si modele din crema, perfecte pentru un tort de nunta cu aspect unic.
Tortulete neacoperite - un alt specific britanic, torturile de nunta neacoperite de glazura, fondand sau creme. Simple, decorate cu fructe, flori sau zahar caramelizat.
SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu